понедельник, 23 ноября 2020 г.

Канада – країна іммігрантів

 На сьогоднішній день, 75% приросту населення Канади, забезпечується за рахунок імміграції. До 2036-му році, за заявою міністра імміграції Канади Ахмеда Хусейна, ця цифра досягне 100%. Кількість, щорічно прийнятих країною іммігрантів, в 2017-му році, перевалила за 300 тисяч. У найближчі три роки, уряд Канади, планує прийняти в своїй країні, більше мільйона іммігрантів.

   Зразок імміграційної політики

  При цьому, ніякої міграційної кризи, на відміну від інших високорозвинених країн, в Канаді не спостерігається. Грамотна імміграційна політика, дозволяє приймати тільки потрібних фахівців в необхідній кількості. Некерованого потоку біженців і нелегальних мігрантів, що лягає важким тягарем на бюджет країни, в Канаді немає.
  Особлива увага приділяється залученню імміграційного потоку в Північно-Західні провінції Канади (http://lcm-company.com/canada/atlantic-provinces). Так склалося, що цей регіон, в певній мірі, відстав, в своєму розвитку, від центральних і південних районів Канади. Тому, сьогодні, федеральним урядом Канади і регіональною владою Атлантичних провінцій приділяється підвищена увага розвитку цього регіону.

  








Чіткі імміграційні правила, дозволяють всьому механізму залучення іммігрантів до Канади, працювати, як годинник. Квоти, що виділяються на федеральному і провінційному рівні, заповнюються, практично, моментально, за лічені години. При цьому імміграційні правила складені таким чином, що дозволяють сподіватися на позитивний результат практично всім бажаючим, при найжорстокішому конкурсному відборі. Все це разом узяте, стимулює подачу заяв, збільшує конкуренцію і, в кінцевому рахунку, позитивним чином впливає на якісний склад імміграційного потоку.
  При всій своїй налагодженості, організація імміграційного процесу, не стоїть на місці. Удосконалюються діючі федеральні і провінційні імміграційні програми (http://lcm-company.com/canada/provincial-nominee-programs), вводяться в дію нові, які враховують всі зростаючі вимоги до потенційних кандидатів. В результаті, канадська економіка отримує в своє розпорядження тисячі амбітних кваліфікованих фахівців, здатних сприяти високим темпам її розвитку. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий