воскресенье, 13 декабря 2020 г.

Імміграція в Канаду або чому в Канаді жити добре (ч. 2)

 


Для багатьох українців, які переїжджають до Канади, одним з основних факторів є клімат. На щастя, в канадський клімат дуже схожий з кліматом України, тому процес акліматизації займає всього 1-2 дні.

 Канадці бережуть екологію і можуть служити прикладом для багатьох країн. Навіть в такому великому мегаполісі як Торонто, завжди є можливість сховатися в тихий, чистий і затишний парк або насолодитися єнотами, які спокійно гуляють уздовж міських автомагістралей. Ще одним показником є чисті водойми, а про таку риболовлю, як в Канаді можна тільки мріяти.

Читати по темі: Імміграція в Канаду

  Канада входить в список 10 країн з найбільшою тривалістю життя. Більше 80 років становить середня тривалість життя канадців. У той час як середня тривалість життя українців становить близько 68-74 років. На пенсію в Канаді виходять в 65 років. Для того що б отримати пенсію в Канаді потрібно прожити мінімум 10 років. При обчисленні будуть брати до уваги тривалість вашого перебування в країні. Ті, хто має невисокий дохід, можуть претендувати на додаткову пенсію. Пенсіонери тут відрізняються від нас звичних і пенсія може надходити з різних джерел. Якщо ви прожили в Канаді менше 10 років до пенсії, то можете розраховувати на пенсію по старості.


Ціни на оренду житла в Канаді складають в межах від 800 $ до 2 500 $. Купити квартиру або будинок в Канаді найреальніше оформивши банківський кредит. Середня ціна за квадратний метр в центрі міста становить 6 400 $, за межами центру 3 700 $. Кредит на житло надається іммігрантам на таких же умовах, як і громадянам Канади, при першому внеску 35% вартості. Так само зажадають докази законності походження першого внеску і документи, які підтверджують дохід. Є кілька програм і способів отримання іпотечного кредиту в Канаді.


  Канада, одна з небагатьох країн де іммігранти не відчувають себе людьми другого сорту. Серед канадців дуже багато іммігрантів в другому і в третьому поколінні, а деякі з них навіть не підозрюють про те, що їхні предки були іммігрантами. Вони звикли жити з постійним потоком приїжджих, тим більше, що іммігранти в основному з хорошою освітою і вміють вести бізнес, а значить діють на благо країни в цілому. Більш того, свою багатонаціональну культуру вони вважають гордістю і багатством.
Канада, на відміну від України і Росії надихає іммігрантів на збереження своєї унікальної і неповторної культури. Мало де в світі можна зустріти таке розмаїття культур, традицій і національностей, які мирно існують в толерантному суспільстві.

  Не перший рік Канада входить в топ-10 комфортних країн для життя, враховуючи всі можливі критерії. Звичайно, вона не єдина в своєму списку і багато в чому поступається першій трійці, але тим не менш, щорічно б’є всі рекорди за кількістю іммігрантів. Ознайомитися з десяткою лідерів можна тут, підібравши для себе саме ту країну, яка зможе зробити вас багатим, щасливим, соціально захищеним і впевненим у своєму майбутньому і майбутньому рідних.

Чому ж саме Канаду вибирає таку велику кількість іммігрантів? Все просто, Канада одна з небагатьох країн імміграція куди не викликає особливих труднощів. На сайті міністерства імміграції Канади можна знайти всі умови і способи імміграції, і якщо все зробити правильно і вчасно, то проблем виникнути не повинно. Може налякати тривалий переліт, з пересадками, але в порівнянні з Австралією, куди так само мігрує велика кількість людей, переліт до Канади не є тривалим. Клімат Канади, на відміну від Австралії вас не злякає, так як дуже схожий з нашим, і не доведеться нудьгувати по снігу. Відстань від батьківщини, звичайно, є великим мінусом, так поїздки до родичів істотно скоротяться. Так само варто завчасно подумати про роботу в Канаді.

Читати по темі: Профессиональный перевод документів для бизнеса — насколько он важен. 

  Ідеальним варіантом, буде попередня поїздка, скажімо так, відчути грунт, або з’їздити на розвідку, після чого з більшою впевненістю і підготовкою прийматися до оформлення імміграції.

Комментариев нет:

Отправить комментарий