пятница, 30 октября 2020 г.

Витребування дублікатів документів в Україні

 


Як правило, коли люди їдуть за кордон на тривалий термін (навчання, робота, тимчасове або постійне місце проживання тощо), продумати заздалегідь, які особисті документи можливо Вам знадобляться, буває вкрай складно. Дуже часто до нас звертаються клієнти, які кілька років проживають закордоном, з питанням оформлення дублікатів особистих документів без їх особистої присутності. Звичайно, подолати кілька тисяч кілометрів заради оформлення будь-якого документа фінансово затратно, як правило, займає багато часу, та не завжди доцільно. Бюро перекладів Держпереклад допоможе Вам впоратися з такою непростою ситуацією. Зазначений процес отримання документів називається витребуванням документів з державних установ.

Витребовують, як правило, документи, видані:

• органами юстиції (РАЦСами, архівами, судами):

— свідоцтво про народження;

— свідоцтво про шлюб, розірвання шлюбу;

— свідоцтво про зміну імені;

— свідоцтво про смерть;

— виписки з органів РАЦС,

— судові документи.

• Міністерством внутрішніх справ України:

— Довідка про відсутність судимості.

• Міністерством освіти і науки України:

— дипломи,

— архівні довідки,

— атестати.

Так як вищевказані документи Вам необхідні для надання в різні установи за межами України, в залежності від країни, ми виконаємо для Вас консульську легалізацію документів або проставимо апостиль

Для витребування документів Вам необхідно надати нам копію оригіналу документа або дані про дату і місце видачі документа, ПІБ, номер актового запису. Крім того, потрібна довіреність від власника документа на нашого співробітника, який безпосередньо буде витребувати документ. 

Якщо Ви перебуваєте закордоном оформити довіреність можливо в Консульстві України або у нотаріуса, з наступним проставленням апостиля в країні Вашого перебування. 

Терміни, вартість витребування документів, проставлення апостиля або легалізації документів уточнюйте у наших менеджерів. Виконане замовлення ми відправимо Вам будь-якою з міжнародних служб доставки. Крім того, ми можемо витребувати документи не тільки з державних установ України. 

У нас налагоджені партнерські відносини з компаніями в різних країнах: Російської Федерації, Казахстану, Білорусі, Молдови, Туреччини, Польщі тощо, що дозволяє успішно виконувати будь-які запити наших клієнтів.

Звертайтеся до бюро перекладів Держпереклад, ми знайдемо вихід з будь-якої складної ситуації.

Комментариев нет:

Отправить комментарий