четверг, 23 января 2020 г.

Евалюація дипломів в Україні



Під евалюацією дипломів в Україні мається на увазі процедура їх підтвердження в таких країнах як Канада та США. Процедура передбачає повний переклад українського диплому на англійську мову (включаючи вкладиш зі списком пройдених предметів і оцінок по ним) з подальшою його оцінкою американськими (або канадськими) викладачами.

Евалюація - це не просто переклад. Проблема дипломів наших ВНЗ (або навчальних закладів інших країн) полягає в тому, що вони отримані за системою освіти, відмінною від американської чи канадської. Адже як, наприклад, оцінити ступінь диплома спеціаліста, якщо безпосередньо у США такого ступеня немає. Більшість подібних документів оцінюються в цій країні рівнем «магістр» (master's degree).

Ще стаття на тему евалюації дипломів в Україні
https://dpereklad.com.ua/2019/02/01/подтверждение-документов-об-образов/

У Америці також немає заочної вищої освіти. Якщо ви отримали диплом заочно, його рівень можуть оцінити як «бакалавр» (повний або 2,5 року). Щоб точно підтвердити якість і рівень конкретного диплома, проводиться евалюація.

Коли необхідно проходити процедуру евалюації диплома в Україні
Якщо ви плануєте іммігрувати, відправитися на навчання або роботу в США або Канаду, вам доведеться привести документи про освіту у відповідність з американськими стандартами і нормами. Пройти процедуру важливо, якщо:

1. Ви плануєте переїхати в Канаду або США на ПМЖ, замислюєтеся про можливості працевлаштування.
2. Ви вирушаєте в ці країни за існуючими програмами працевлаштування. В цьому випадку евалюації диплома в Україні є обов'язковою - документ будуть потребуватися в рамках програми.
3. Ви отримали посаду в урядовому закладі Канади або США.
4. Подаєте документи для вступу в американський або канадський коледж або ВНЗ.

Ще стаття на тему евалюації дипломів в Україні
https://dpereklad.zp.ua/evalyuaciya-dokumentov-ob-obrazovanii 

Наскільки обов'язкова евалюація?
У 90% випадків американські університети запитують підтверджені дипломи у студентів-іноземців. Винятків з цього правила не так багато. Процедуру можна не проходити в наступних випадках:

1. Ви подали документи на вступ в один з топових ВНЗ країни. В таких є власні офіси, які проводять перевірку іноземних дипломів. Їм достатньо надати завірені копії документів про освіту, а також їх транскрипт і офіційний переклад. Фахівці інституту самостійно розберуться в рівні вашого диплома.
2. Ви подали документи на вступ до ВНЗ, якому «не цікаво», де ви вчилися раніше. Такі (зазвичай приватні) заклади прагнуть набрати максимальну кількість студентів з інших країн. Чи варто пояснювати, що якість освіти в подібному закладі залишає бажати кращого?


Якщо ви відправляєтеся за програмою працевлаштування, кінцевому роботодавцю будуть важливі в першу чергу ваші реальні навички і досвід. Не всі роботодавці цікавляться дипломом. Чи потрібно підтверджувати його для отримання посади, слід уточнювати в кожному конкретному випадку індивідуально.

Ще стаття на тему евалюації дипломів в Україні
https://lcm-company.com/translate/podtvergdenie-dicumentov

Як проводиться евалюації диплома в Україні
Існує два основних способи підтвердити свій диплом в Канаді або США. Перший з них носить спрощений характер. Суть його полягає в перевірці диплома і присвоєння йому певного «статусу». За підсумками такої процедури ви отримуєте на руки документ, в якому зазначено, наприклад, «цей диплом відповідає такому-то диплому бакалавра в США». Багатьом роботодавцям досить подібного папірця.

При зарахуванні в канадський чи американський університет використовується інший метод оцінки. Називається він Course-by-course. Вона передбачає:

● виконання апостиля на дипломі (або декількох дипломах) про освіту, отриману в Україні або інших країнах;
● підготовка транскрипта оцінок з кожного предмета;
● виконання перекладу документів про освіту;
● передачу документів в американську організацію WES для ретельної перевірки;
● формування звіту за дипломом;
● отримання звітів WES відправником.
Процес цей досить складний. Підготувати необхідні для перевірки документи та провести евалюацію диплома в Україні вам допоможуть фахівці бюро «Держпереклад». Маємо великий досвід проходження процедур підтвердження документів про освіту в США і Канаді.

Переваги звернення в бюро перекладів «Держпереклад»
1. Здійснюємо переклади документів будь-якої складності.
2. Добре знайомі з особливостями підготовки дипломів до евалюації.
3. Знаємо, як в мінімальні терміни підтвердити український диплом в США і Канаді.
4. Забезпечуємо вигідні ціни на послуги евалюації!

Замовити послугу просто! Залиште заявку на сайті або зателефонуйте нам в робочий час. Менеджери бюро підкажуть, що необхідно для підтвердження диплома, візьмуть в обробку вашу заявку негайно!

Ще стаття на тему евалюації дипломів в Україні
https://dpereklad.blogspot.com/2020/01/blog-post_21.html 




Комментариев нет:

Отправить комментарий