пятница, 17 января 2020 г.

Проставити апостиль в Запоріжжі швидко і без проблем!



Підготовка документів, виданих в Україні, для використання за кордоном полягає в їх легалізації. Апостиль - один із способів визнати юридичну силу таких документів (Гаазька Конвенція 1961 року). Являє собою спеціальний штамп, який ставиться на документ в одному з українських міністерств. Саме цей штамп служить підтвердженням того, що документ виданий уповноваженою на це особою і містить відповідні печатку і підпис. 
Апостилювання дозволяє застосовувати документи на території інших країн. 
Бюро перекладів «Держпереклад» надає послуги проставлення апостиля в Запоріжжі. Ми допоможемо вам в короткі терміни легалізувати будь-які документи для виїзду в іншу країну. 

Хто має право проставляти апостиль?
На даний момент на всій території України існує три офіційні органи, які можуть ставити апостиль на відповідних документах: 
1. Міністерство юстиції. Тут апостилюванню підлягають всі види документації, виданої в судах, оформленої у нотаріуса або наданої безпосередньо органами юстиції (в цій інстанції, наприклад, можна поставити апостиль на свідоцтво про реєстрацію або розірвання шлюбу, на свідоцтво про народження дитини і не тільки).
2. Міністерство освіти. Цей орган уповноважений ставити штамп апостиля на всі документи, що мають відношення до освітньої сфери: дипломи про закінчення ВНЗ, шкільні атестати, документи про закінчення коледжу, довідки про академічну відпустку тощо).
3. Міністерство закордонних справ. У МЗС виконується апостилювання документації, що надається органами МВС, медичними установами, управліннями міграційної служби, ОДА і т.д. У МЗС наша компанія допоможе проставити апостиль на довідку про несудимість - один з особливо значущих документів, необхідних при виїзді за кордон або отримання візи. 
Подібна довідка вам також буде потрібно при оформленні дозволу на проживання, підготовці пакету документів, необхідних для отримання громадянства або офіційного працевлаштування в іншій країні. 
Ціни на проставлення штампа в нашому бюро варіюються - багато що залежить від того, в які документи і в якій кількості необхідно оформити, в якій країні вони потім будуть використовуватися. 

Коли потрібно ставити «подвійний» апостиль?
Ряд країн не приймають документи без офіційного перекладу. В цьому випадку діє таким чином: на оригінал документа або його завірену копію ставиться апостиль;  виконується переклад на мову країни, в яку ви плануєте вирушити, посвідчується нотаріально;  проставляється апостиль безпосередньо на переклад. Подібна процедура проводиться, якщо ви плануєте їхати в країни ЄС - Німеччину, Іспанію, Італію, Нідерланди, Швейцарію, Австрію та ін; США, Туреччини, Кореї, Бразилії, Мексики, Нової Зеландії, Японії, Парагвай і інші країни. Який саме апостиль потрібно в вашому випадку, ви зможете уточнити у представників бюро «Держпереклад». Допоможемо швидко, з гарантією пройти цю процедуру. Телефонуйте у Запоріжжі +380687687011 або у Києві +380731778563.

Комментариев нет:

Отправить комментарий