вторник, 2 февраля 2021 г.

Що потрібно для виїзду до Канади і працевлаштування водієм-далекобійником?

 


Обираючи країну для переїзду на постійне місце проживання з безлічі пропозицій за кордоном, для імміграції наші співвітчизники все частіше віддають перевагу Канаді. І це цілком зрозуміло. Сьогодні ця держава посідає провідні позиції в рейтингу країн з найбільш високим рівнем життя. Знайти тут роботу за умови дотримання всіх правил та при легальному в'їзді також досить легко. Одна з найбільш затребуваних професій - водій. Тому імміграція в Канаду далекобійником - вельми популярний запит у всіх пошукових вебсистемах.


Імміграція до Канади далекобійником


Якщо Ви далекобійник з великим досвідом керування та принаймні середнім рівнем володіння англійською мовою, у вас є гарні шанси отримати вигідну пропозицію від канадських роботодавців. Рівень оплати досить високий. Крім того, на урядовому рівні для мігрантів (зокрема з України) створено сприятливі умови, тому immigration з кожним роком тільки набирає обертів.


Які вимоги висувають до бажаючих іммігрувати в Канаду на постійне місце проживання або з метою працевлаштування? Перше, що треба - зробити переклад документів про здобуту освіту і легалізувати їх, а також підтвердити свій водійський стаж. Крім водійського посвідчення, також необхідне оформлення візи. І знання мови - принаймні середній розмовний рівень англійської.


Чітких обмежень за віком немає, але компанії віддають перевагу кандидатам до 35-40 років. Якщо ви вже переступили цей віковий бар'єр, ніхто не позбавляє вас права спробувати і відправити заявку потенційному роботодавцю. Попит на далекобійників, які є вихідцями з пострадянського простору і України, досить великий, оскільки у місцевого населення ця робота не дуже затребувана. Тому імміграція в даному випадку на руку роботодавцям. 


По темі імміграції: замовити переклад та евалюацію українських дипломів для Канади та США. 


Важливо знати, що навіть якщо Ви отримали попереднє схвалення, Вам обов’язково треба буде закінчити курси в канадській автошколі. Ваш попередній водійський стаж значення не має, ця умова є обов'язковою для всіх. У результаті Ви отримаєте водійське посвідчення міжнародного зразка та ліцензію, на підставі яких і будете здійснювати трудову діяльність далекобійника.


Формат роботи можна обирати - часткова або повна зайнятість, нормований робочий день або понаднормово за бажанням заробити більше. Оплата далекобійнику нараховується погодинно. Ставка варіюється від 18 до 25 канадських доларів за годину. Мінімум, який потрібно відпрацювати на тиждень - 40 годин. Легко підрахувати, скільки можна заробити на місяць - від 3500 доларів. Водій-далекобійник з великим стажем і власним траком заробляє набагато більше.


Обираючи посередника, який займеться підготовкою пакету документів для Вашого подальшого працевлаштування, важливо не помилитись і оформити все максимально якісно. Якщо Вас цікавить робота в Канаді водієм-далекобійником, переклад документів у Києві здійснює бюро «Держпереклад». Ми надаємо повний комплекс послуг, пов'язаних з перекладом і подачею документів на оформлення візи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий